visuele identiteit

Uw visuelle identiteit is het eerste élément dat uw communicatie struktureert. Evenals uw logo moet ze een motor zijn voor de verspreiding van uw aktiviteit, van uw  top-produkten of service, kortom van uw beroepsvisie.

print

We vertrekken dus van bij u om u affiches, flyers, roll-ups, bedrijfsrapporten, visitekaartje, brochures, boekjes te hernemen of te vormen... en dit opdat elk communicatie door uw publiek zou waargenomen worden als een bron van vertrouwen dank zij de globale samenhang van de verspreide boodschappen.

web

Zodra uw identiteit klaar is vastgelegd, en in funktie van uw verwachtingen vormen, of moderniseren wij op maat uw CMS open source. DeDe basisplaat WordPress krijgt onze voorkeur voor haar polyvalencie. We werken eveneens met Joomla en Drupal of op een eigen architektuur. Voorang wordt gegeven aan het respect voor de integratie normen, SEO en aan de reklame voor uw website.

 

 

 

 

copywriting

Copywriting volgt uw werkzaamheden van buitenuit en maakt een synthèse van de verschillende standpunten uitgedrukt in interviews en de geleverde inhoud. Het werkt alse en bedrijfsjournalist.

Resultaat; u bent ontlast van deze tijdrovende taak en u krijgt preciese en inlichtingende teksten op de maat die u heeft bepaald voor uw zakelijke communicatie.

multimédia

Uw zichtbaarheid ontvat ook de multimédia, of het nu gaat om een e-mail, YouTube kanaal of sociale netwerken, u zal genoopt zijn om u info te delen. Maar het volstaat niet aanwezig te zijn om te presteren, men moet ook een overtuigende ervaring, een professioneel en geloofwaardig imago aanbieden om allé kansen aan uw zijde te hebben.

raadgeving

Uw behoeften moeten duidelijk omschreven zijn, en alvorens een samenwerking aan te gaan wenst u een Partner te pijlen. Wij voldoen aan deze twee noodzaken met een onderhoud van raadpleging. U zet uw problemen uiteen en wij zoeken de mogelijke  oplossingen. Wij schetsen de technische en geldelijke gevolgen. Een onderhoud van twee uur dat u enkel verbindt om beter klaar te zien en uw nieuwe Partner te onlijnen.

Neemt contact met ons op

U hebt een grafisch ontwerp gepland, of een brochure te maken, een logo of website te verwezenlijken ?

Voor inlichtingen kunt u bij ons
terecht :

> Per telefoon :
+ 32 2 350 08 23
+ 32 486 529 995

> Op mail@whiteline.be

> met Skype via whitelinegraphics

> Via ons online formulier

 

MAXIMALISSER UW COMMUNICATIE

White line is een reactieve en soepele onafhankelijke struktuur.

Ze biedt haar talent en ervaring aan KMO’s , grotte bedrijven en openbare instellingen. Welke ook uw huidige communicatie weze, White line concentreert alle kennis van zaken, van stratégie tot implementatie (ontwerp, produktie en opvolging) om de terugkeer op investering van uw website, uw campagnes, mailings en andere communicatiemedia te optimaliseren.

Beroep doen op white line waarborgt een werk waar originaliteit en juistheid samengaan om het beoogde doel te bereiken.

Ontwikkeld uw nieuwe communicatie projecten met white line en u zal aangenaam verrast zijn !

 

Last Creations

 

 
Creatie van een programma voor de federatie W-B.

> Zie de creatie

 

Design et ergonomie de l'application Comobil par white line  

 

Design en ergonomie van app Comobil.

> zie de creatie